Welkom

Ruim 20 jaar zijn we actief om de gebeurtenissen die plaatsvinden met behulp van de energetische matrix de ‘Tzolkin’ voor een ieder op persoonlijk niveau te duiden. In 2007 verscheen ons eerste boek ‘De Tzolkin Openbaart je Potentieel’ waarin wordt toegelicht hoe de Tzolkin werkt en wat de aanleiding voor deze publicatie is geweest. Alle veranderingen en de groei van ons aller bewustzijn sindsdien heeft ons er toe aangezet om dit instrument verder te ontwikkelen en haar boodschap te verfijnen. Het resultaat hiervan is de interactieve informatiebron die we je hierbij presenteren.

Je ontvangt de informatie over wat de dagenergieën je persoonlijk te vertellen hebben. Ze helpt je om tot inzicht te komen over de betekenis van de bepalende gebeurtenissen in je leven en wat de bedoelingen van toevallige ontmoetingen zijn.

Open met dat wat we je hier aanreiken de vensters naar de poorten van je diepe bewustzijn zodat je innerlijk licht kan stralen. Het is onze missie je daarbij te ondersteunen en je te helpen in het  voelen en ontdekken van je eigen waarheid.

Kees & Barbara Visser-Roth.

Ga door
MyKinweb (login) Inschrijven (éénmalig)