JaarenergieTerug

Het energetisch potentieel voor het jaar 2017...

2016 afgesloten en de start van een nieuwe ronde. Voor veel mensen een periode van goede voornemens, hoop en verwachting. Wat verwacht jij van 2017?

Vanuit energetisch perspectief zet het ‘inzicht gevende’ in 2017 de toon. 2017 geeft je het inzicht dat je al je verwachtingen mag loslaten. Je zult erachter komen dat je alles al in je hebt.

De deur naar de Bron wordt voor je geopend. Je gaat de essentie zien en hebt de kans om deze volledig te accepteren. Door je acceptatie ben je instaat om door de illusie van de schone schijn heen te prikken en je daarbij af te vragen in welke werkelijkheid je wilt leven. Is het de werkelijkheid die ons als waar wordt voorgeschoteld of is het de werkelijkheid die je vanuit je eigen kracht schept.

Je oervertrouwen wijst je de weg naar de Bron. Je komt op het platform van zuiverende energieën te staan. Geef je zonder angst aan je proces van hernieuwing over. Dit proces zorgt ervoor dat wat achterhaald is wordt weggenomen.

Je herinneringen aan de beloftes naar je ziel worden geactiveerd. Je zult je kunnen herinneren waarom je hier op aarde bent gekomen en waarom je juist dat wat er allemaal met je gebeurd moet ervaren.

Gebruik je aandacht om met het kwantumveld samen te werken. Wees je er altijd van bewust dat het belangrijkste instrument dat je bezit je eigen vrije keuze is. Je aandacht bepaalt wat er met je gebeurd. Met behulp van je aandacht kies je de bouwstenen voor je eigen werkelijkheid.

Het is een jaar om je oordelen en verwijten naar het leven, anderen en jezelf als een transformerende kracht in te zetten om te vergeven.

Uitersten komen nog verder uit elkaar te staan en de verwarring neemt toe. Het wordt steeds moeilijker om je aan de wereld om je heen te spiegelen. Je wordt op je eigen scheppingskracht teruggeworpen. Het is nu aan jou om je hoofd, hart en handen als één geheel aan het werk te zetten.

Er is niets of niemand die je bij de verwezenlijking van dat wat je aan wensen hebt kan tegenhouden. Je kunt in alles en iedereen alleen maar jezelf tegenkomen want de wereld is een groot projectiescherm waarop de film van je eigen leven wordt getoond. Maak je los van dit scherm en duik in de stroom van het leven en zwem naar de plek die alleen door jou kan worden ingenomen. Op die plek breek je tot een ruimere werkelijkheid door en ontmoet je gelijkgezinden. Sla de handen ineen.

De Bron spiegelt het beeld van de persoon die je in werkelijkheid bent. Dit spiegelbeeld fluistert je toe ik hou van je. Ervaar deze liefde en kom thuis in je eigen unieke leven dat je aan de hand van je innerlijke waarheid gestalte geeft.

Jezelf te accepteren en lief te hebben is waarmee je het verschil maakt. Wacht niet langer want de deur staat nu voor je open.