PotentieelprofielTerug

Je potentieelprofiel geeft inzicht in het potentieel dat je bij je geboorte hebt meegekregen. Het potentieel dat je met je meedraagt verandert niet gedurende je leven. Je uitdaging is het om dit potentieel te verwezenlijken. We geven je via dit profiel inzicht in onder andere je:

  • Innerlijke kracht, levensthema, de bedoeling van je leven en je talent
  • We gaan ook in op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.

Inschrijven

De eerste stap om het mogelijk te maken je potentieelprofiel te bestellen is je op onze website in te schrijven. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. 

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. 

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het bestellen van je potentieelprofiel.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).