ProfielenTerug

Met behulp van de energetische matrix de Tzolkin gebruiken we je naam en geboortedatum om je zielenpad uit te werken. Dit zielenpad geeft ons het inzicht om heel specifiek naar bepaalde onderdelen van het potentieel dat je met je meedraagt te kijken. De inzichten die zich van hieruit vormen zetten we om in teksten die we heel specifiek binnen de verschillende profielen presenteren. De volgende profielen kunnen we voor je uitwerken:

Deze profielen overlappen elkaar niet maar zijn aanvullend ten opzichte van elkaar. Van ieder profiel hebben we een voorbeeld opgenomen zodat je, mocht je hierin geïnteresseerd zijn een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Van de profielen maken we ook een basisversie. Deze basisversie bevat zoals de naam al aangeeft de basisinformatie van wat het uitgebreide profiel meer compleet en uitgebreider laat zien. Mocht je je basisprofiel hebben besteld en daarna geïnteresseerd zijn in de uitgebreidere versie ervan dan kun je deze alsnog bestellen. Het bedrag dat je voor deze basisversie hebt betaald wordt je dan bij de bestelling van deze uitgebreidere versie in mindering gebracht.

Van ieder profiel maken we een elektronische en een PDF versie. Hierdoor is de inhoud eenvoudig op schermen te lezen en ook als profiel af te drukken en door te sturen.

Inschrijven

De eerste stap om het mogelijk te maken om naar de voorbeelden van de verschillende profielen te bekijken is je op onze website in te schrijven. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je kinkaart wordt je na je aanmelding meteen toegestuurd. 

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het bekijken van voorbeelden van de verschillende profielen. Dit alles wordt je gratis aangeboden.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).