NamenTerug

In dit namengedeelte wordt je de mogelijkheid gegeven om achter de zeggingskracht van getallen, namen, titels en andere tekstgedeelten te komen. Hoe vaak gebeurt het niet dat je ergens mee zit en je weet niet hoe je dit aan moet pakken. Je krijgt een vraag voorgelegd en je kunt niet meteen het antwoord geven. 

  • Je oog valt op je digitale klok en je ziet 11:11 staan. 
  • Er komt een auto voorbij met een bijzondere kentekenplaat waar je oog op valt. 
  • Een liedje blijft in je hoofd rondzingen of plotseling belt er iemand op waaraan je al jarenlang niet meer gedacht hebt. 

Dit alles kunnen boodschappen uit je onderbewuste zijn. Ze proberen je iets te vertellen of willen je het antwoord geven op de vragen waarmee je rondloopt.

Zodra je aan deze boodschappen een naam, waarde of tekst kunt geven zijn wij in staat om er in dit namengedeelte een vertaling aan te geven. Vervolgens relateren wij deze vertaling aan je zielenpad. Hiermee zetten we de boodschap uit je onderbewuste om naar concrete aanwijzingen om je verder te helpen bij de ontwikkeling van je potentieel.

Registreren

De eerste stap om van dit onderdeel ‘Namen’ gebruik te kunnen maken is je aan te melden. Klik op de afbeelding of op het woord ‘Aanmelden’ bovenaan deze pagina. 

Na je aanmelding krijg je toegang tot je eigen omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je persoonlijke kinkaart wordt je na je aanmelding toegestuurd. Dit alles wordt je gratis ter beschikking gesteld.