PortaaldagenTerug

De Tzolkin en de portaaldagen 

De Tzolkin, de energetische matrix van bewustzijn, telt in totaal 52 portaaldagen. Ze staan symmetrisch links en rechts van de middelste kolom, ook wel de ruggengraat van de Tzolkin genoemd, gegroepeerd weergegeven. Iedere portaaldag vertegenwoordigt een specifieke combinatie van een van de 20 archetypes (zonnetekens) en een van de 13 dynamieken (tonen).

De portalen zijn het fundament onder de structuur van de Tzolkin. Het zijn de energetische schakels tussen de verschillende energetische dimensies.

De portalen zijn van grote invloed op het activatieproces van ons lichtlichaam en die van moeder Aarde. We staan met z’n allen binnen het evolutieproces aan de vooravond van de geboorte van een nieuwe mens en een nieuwe Aarde. Aan een ieder van ons wordt de keuze gegeven of we wel of niet willen meehelpen om dit unieke avontuur gestalte te geven. 

Neem de portaaldagen in je persoonlijke planning mee. Heb je een belangrijk gesprek, voorzie je een belangrijke taak, sta je voor een bepaald onderzoek of behandeling en wordt je de mogelijkheid gegeven, plan deze dan op een portaaldag.

Ga bewust met de portaaldagen om en ervaar het verschil met de andere dagen. De energie van een portaaldag brengt je sneller tot de kern van het onderwerp, brengt je veelal tot een dieper niveau in een gesprek en heeft een intenser effect van de behandeling tot gevolg.

Meer over de portaaldagen

Wil je de uitgebreide informatie over de portaaldagen lezen, schrijf je dan eenmalig in op deze website

Inschrijven

Klik hiervoor op de afbeelding rechts of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt na je inschrijving toegang tot tal van functies en uitgebreide informatie, waaronder die over de portaaldagen. Ga hiervoor naar het menu-item 'Toelichting' en klik vervolgens op 'Portaaldagen'.