ZielenpadTerug

De Tzolkin herbergt een dimensie die wij een aantal jaren geleden hebben ontdekt. Deze dimensie geeft je de inzichten over het waarom van de gebeurtenissen in je leven. Wij hebben dit het ‘Zielenpad’ genoemd. Over deze dimensie was wereldwijd nog niet eerder gepubliceerd. Voor ons de reden waarom wij ‘De Tzolkin Openbaart Je Potentieel‘ hebben geschreven.

Je leven duiden

Je zielenpad toont je het levensprogramma van je ziel. Uit het overzicht dat we hebben gemaakt haal je de betekenis van het waarom van de gebeurtenissen in je leven. Samen met wat wij in ‘Het Tzolkin boek’ hebben geschreven heb je de mogelijkheid om je leven te duiden.

Aanmelden

De eerste stap om een impressie van het zielenpad te krijgen is je aan te melden. Klik op de afbeelding of op het woord ‘Aanmelden’ bovenaan deze pagina. Na je aanmelding krijg je toegang tot je eigen omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je kinkaart wordt je na je aanmelding toegestuurd. 

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het bekijken van een impressie van je zielenpad.